Maxus elektriske varebiler

I sommeren 2022 blev LH Biler Autoriseret forhandler af MAXUS

SAIC Motor er producent og ejer af SAIC Maxus person- og varebiler. I 2021 var el-varebiler fra MAXUS de mest solgte el-varebiler i Danmark. MAXUS har et komplet varevognsprogram og alle er 100% Elektriske, dette dækker vans, små og store varebiler samt små og store ladvogne. Hertil kan specielle opbygninger til købes, det gælder alt lige fra alukasse med lift, køleopbygning, hydraulisk kran, lad med tipfunktion samt speciel indretninger til varevogne. MAXUS kan leveres på operationel og finansiel leasing, ligesom det er også er muligt at få tilknyttet en service og reparations aftale.

Euniq5 VAN

Maxus Euniq5 Van er en 100% elektrisk varebil med klasseledende rækkevidde op til 437 km, et varerum der kan rumme 2286 liter og med rigtig god komfort.

e-Deliver 3

e-Deliver 3 kommer i to forskellige længder med varerumsvolume på 4,8m³ og 6,3m³.

e-Deliver 3 Chassis

Den helelektriske e-Deliver 3 er en fleksibel platform, og kan leveres med flere forskellige specialtilpasninger, deriblandt boks, lift og lad.

e-Deliver 9

Maxus e-Deliver 9 er en klasseledende el-varebil med højt udstyrsniveau.

e-Deliver 9 Chassis

e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger.

EV80

EV80 er en elektrisk varebil med en rækkevidde op til 200 km. EV80 fås også som chassis og du kan derfor nemt tilpasse bilen til dit behov.

Sidste nyt fra Maxus Danmark

Få de seneste nyheder fra MAXUS Danmark ved at læse deres nyhedsoversigt.