Leasing

Leasing er den nemmeste måde at have bil på

Leasing er blevet mere og populært de seneste år. Leasing betyder kort sagt leje; Du får brugsretten over bilen i en aftalt periode, hvor du og bilen skal leve op til aftalens betingelser. Der er overordnet tre typer inden for leasing der er operationel + finansiel leasing og privatleasing. Der er for-og-imod ved alle tre, derfor er det vigtig at man har rådført sig med en og dermed er sikker på at man har fået den aftale som passer bedst til ens situation og kørselsbehov.

Hvad er finansiel leasing?

Finansiel leasing er, i princippet en finansiering af din bil, gennem et leasingselskab. Ved finansiel leasing står du selv for alle udgifter til bilen herunder reparationer, dæk, service. Hertil kan der tilføjes service og reparations aftale og dermed opnå mere budget sikkerhed.

Finansiel leasing, gælder alle mærker, modeller, uanset om du ønsker bil på hvideplader eller guleplader og med Fri kilometer.

Hvad er operationel-leasing?

Operationel leasing er til din som vil slippe for alle de bekymringer der er ved at være bilejer. Ved operationel leasing afholder forhandleren eller leasingselskabet alle driftsudgifter som er i leasingperioden, da der er inkluderet serviceaftale i leasingydelsen. Det eneste du som bruger skal betale, er engangsydelse ved udlevering samt en fast månedlig ydelse for bilen.

I denne leasing form opnår du en god budgetsikkerhed, du har ikke nogen uforudsete udgifter og kender dermed prisen på bilen, måned efter måned i hele perioden.

Ved endt leasing skal du blot aflevere bilen i aftalt stand.

Operationel leasing, gælder alle mærker, modeller, uanset om du ønsker bil på hvideplader eller guleplader. Ved denne leasing form er der aftalt en leasing periode samt kilometer tal.

Privatleasing

Privat leasing, er en leasing form til dig der som privatperson, vil slippe for alle de bekymringer der kan være som bilejer. Ved privatleasing behøver du nemlig ikke bekymre dig for udgifter ved vedligehold, service og reparation af din bil i hele perioden, dette er inkluderet i leasingydelsen. Hvis du som privat person gerne vil skifte bil ofte, f.eks. til nye drivmidler som el bil, kan privatleasing være en fordel. Du binder dig for et antal år, med aftalt kilometer tal og kan efter endt leasing aflevere bilen i aftalt stand.