Nye varebiler

Ny firmabil? – Så handel lokalt og lad os levere den til jer.

Hos LH Biler elsker vi at leverer varebiler og det gør vi fordi at hvert enkelt varebil har en historie samt et behov som den skal dække. Vi har gennem tiden skræddersyet rigtig mange varebiler, herunder ladvogn med hydraulisk kran, varevogn med køleopbygning, ladvogn med 3-vejs tip, varebiler med speciel indretning. Vi er derfor godt rustet til at hjælpe med råd og vejledning omkring opbygning og levering af din næste erhvervsbil.

LH Biler hjælper dig med at vælge og levere den helt rigtige bil

Hos LH Biler har vi en lang række af muligheder for at hjælpe dig som kunde, med at vælge og levere den helt rigtige bil. Vi har via af vores gode netværk og samarbejdspartnere mulighed for at levere din nye erhvervsbil, uanset mærke. Det vil sige at du kan få den gode lokale service på din fabriksnye Mercedes, Peugeot, Volkswagen, Iveco eller noget helt 5. uden at skulle på autoriseret forhandler, ved at købe den lokalt hos os. Selvfølgelig med 100% Fabriksgaranti.
Hertil kan specielle opbygninger til købes, det gælder alt lige fra alukasse med lift, køleopbygning, hydraulisk kran, lad med tipfunktion samt speciel indretninger til varevogne.